6 porcí hřbet bez kosti z jednoho zajíce, 8 sušených švestek, 8 velkých blanšírovaných mandlí, 2 lžíce slunečnicového olejena marinádu: 2 lžíce slunečnicového oleje, lžíce sirupu z mladých borovicových výhonků a jehličí, lžíce citronové šťávy...
4 porce 300 g pečené zvěřiny z divoké husy, 200 g ječných krup, 150 g žlutého hrachu, 100 g mraženého zeleného hrášku, 2 velké stroužky česneku, 1 šalotka, 3 lžíce husího nebo vepřového sádla, lžíce...
6 až 8 porcí konce křídel, krk a droby (játra, srdce, žaludek) z divoké husy, 3 velké mrkve, 2 petržele, půlka celeru, 1 menší cibule, 2 bobkové listy, 5 jalovčinek, 5 kuliček nového koření, půl...
6 až 8 porcí kuchyňsky opracovaná divoká husa, 5 středně velkých hrušek, 100 g vypeckovaných sušených švestek, rovná lžíce jalovčinek, sůl
4 porce 600 g jelení svíčkové, pepř čtyř barev, slunečnicový olej, sůl Důkladně odblaněnou svíčkovou osušíme papírovou utěrkou, potřeme olejem, posypeme čerstvě podrceným pepřem a necháme v pokojové teplotě alespoň půl hodiny odležet. Mezitím si...
6 porcí 250 g daňčího ořezu bez kosti, 250 daňčích kostí s klouby, 1 mrkev, 1 petržel, kousek celeru, 1 šalotka, 3 lžíce másla, 1 vrchovatá lžíce hladké mouky, 100 ml 33% smetany, 50 ml...
600 g mleté jelení zvěřiny, 200 g mletého libového vepřového boku, 2 tvrdší housky, 200 ml mléka, 2 menší vejce, 1 šalotka, 2 stroužky česneku, hrstka nasekané petrželové natě, 1/2 lžičky podrceného růžového pepře, 1/2...
6 až 8 porcí 500 g jelení zvěřiny na guláš, 1,5 litru zvěřinového vývaru nebo vody, 150 ml červeného vína, 4 velké brambory, 1 větší mrkev, 1 menší cibule, 2 velké stroužky česneku, 2 lžíce...
6 porcí 900 g plece z divočáka bez kosti, 500 ml černého piva, 350 ml zvěřinového vývaru, 300 g čerstvých žampionů s malými hlavičkami, 1 větší šalotka, 50 g slaniny, vrchovatá lžíce sádla, 2 lžíce...
Jeřabinový kompot 1,5 kg jeřabin, 1 l vody, 600 g krystalového cukru, celá skořice, hřebíček, chemicky neošetřený citron
4 porce 8 zvěřinových špekáčků, 8 plátků schwarzwaldské šunky, 4 středně velké brambory, 2 červené cibule, 4 stroužky česneku, 400 g konzervovaných rajčat, 500 ml černého piva, 2 lžíce dijonské hořčice, svazek čerstvého rozmarýnu, sůl
4 porce 400 g mleté zvěřiny (může být směs více druhů), 400 g konzervovaných rajčat, 400 g konzervovaných červených máslových fazolí, 200 ml zvěřinového vývaru, 1 cibule, 1 červená paprika, 2 stroužky česneku, 2 lžíce slunečnicového oleje, 2 lžíce cukru, lžíce římského kmínu, lžička sladké papriky, ½ lžičky pálivé papriky, čerstvě mletý pepř, sůlk podávání: zakysaná smetana, čerstvý koriandr
těsto: 500 g hladké mouky, 300 g čerstvých škvarků z divočáka, 200 g vařených brambor, 20 g čerstvého droždí, 250 ml polotučného mléka, 2 žloutky, 3 lžíce nemletého máku, 2 lžíce sádla, lžíce octa, lžička cukru, 2 lžičky solina dokončení: rozšlehané vejce na potření, nemletý mák na posypání
4 porce 750 g kýty z divočáka bez kosti, 100 ml červeného vína, 100 ml zvěřinového vývaru, 2 lžíce oleje, vrchovatá lžička sečuánského pepře, sůlna omáčku: 200 g čerstvých vypeckovaných višní, 100 g višňového džemu, 150 ml červeného vína, 2 lžičky kukuřičného škrobu, lžíce studené vody, lžička jemně nastrouhané citronové kůry, citronová šťáva, špetka skořice, sůl
4 porce trhaný hřbet: 500 g hřbetu z divočáka bez kosti, 200 ml černého piva, 200 ml zvěřinového vývaru, 2 lžíce slunečnicového oleje, lžíce sladké sójové omáčky, čerstvě mletý citronový pepř, špetka chilli, sůlpečená mrkev: 4 středně velké oranžové mrkve, 4 žluté a 4 fialové mrkve, 2 lžíce olivového oleje, lžíce citronové šťávy, lžička cukru, čerstvě mletý citronový pepř, sůlna…