velký svazek medvědího česneku, 50 g slunečnicových semínek, 40 g parmezánu, 4 lžíce olivového oleje extra virgin, 2 lžičky citronové šťávy, lžička balzamikového krému, citronový pepř, chilli vločky, sůl
4 porce prsa: prsní filety s kůží ze dvou mladých divokých kachen, 2 lžíce slunečnicového oleje, lžíce másla, lžička růžového pepře, hrubozrnná růžová sůlchilli omáčka: 300 ml sladšího červeného vína, 200 ml vody, 100 g...
2 orebice, 50 g kukuřičného kuskusu, 100 ml zvěřinového vývaru, menší sklenice brusinkového kompotu (390 g), 4 lžíce blanšírovaných mandlí, 4 lžíce rozinek, 4 plátky másla, lžička kukuřičného škrobu, lžička balzamikového krému, čerstvá máta, mletý...
600 g daňčích jater, 100 g sušených baby fíků, 2 červené cibule, 4 lžíce balzamikového krému s fíky, 3 lžíce olivového oleje, 3 lžíce másla, 100 ml zvěřinového vývaru, 2 lžičky nasekaného čerstvého rozmarýnu, čerstvě...
4 porce 1 kuchyňsky opracovaná divoká kachna, 2 syrové červené řepy, 16 malých brambůrek, 4 červené blumy, 4 stroužky česneku, 250 ml červeného vína, 3 lžíce olivového oleje, snítka čerstvého rozmarýnu, 4 bobkové listy, lžíce...
400 g černé čočky, 300 g jeleního hřbetu bez kosti, 1,5 l zvěřinového vývaru, 2 mrkve, 1 malá šalotka, 2 stroužky česneku, 2 lžíce slunečnicového oleje, lžíce másla, 2 bobkové listy, 3 jalovčinky, 3 kuličky...
na sumac kuličky:450 g mleté srnčí zvěřiny, 450 g mletého krůtího masa, 50 g jemných ovesných vloček, 1 červená cibule, 1 velké vejce, 2 lžíce nasekané koriandrové natě, 2 lžičky sušené máty, 1/2 lžičky koření...
na bifteky: 250 g vepřového boku bez kosti, 110 g plece bez kosti z divočáka, 110 g jater z divočáka, 110 g anglické slaniny vcelku, 110 g strouhanky, 100 ml mléka, 1 šalotka, 1 chilli...
4 porce 1 kuchyňsky opracovaná divoká kachna, 2 pevná jablka se zelenou slupkou, 12 čerstvých švestek, 2 šalotky, snítka čerstvého tymiánu, 300 ml zvěřinového vývaru, 3 lžíce švestkových povidel, 2 lžíce slunečnicového oleje, lžička drceného...
600 g srnčích jater, 100 ml portského, 80 ml smetany ke šlehání, 1 šalotka, lžíce jalovčinek, 1 lžička celého růžového pepře, 2 lžíce másla, 2 lžíce slunečnicového oleje, růžová himalájská růžová sůlšalvějové máslo: 250 g másla, lžíce slunečnicového oleje, 10 čerstvých šalvějových lístkůbrusinkové želé: 200 g čerstvých brusinek, 2 lžíce třtinového cukru, 3 plátky želatiny
500 g mleté zvěřiny (může být směs více druhů), 2 konzervy drcených rajčat, 1 malá konzerva sterilovaného hrášku, 3 sterilované okurky, 1 větší čerstvá zelená paprika, 1 cibule, 1 žemle, 1 vejce, 100 ml smetany na vaření, 50 ml mléka, bobkový list, celý pepř, nové koření, směs mletého koření na zvěřinu, sůl, slunečnicový olej
těsto: 300 g polohrubé mouky, 200 ml smetany na vaření, 80 g másla, 1/2 sáčku prášku do pečiva, sůlnáplň: 250 g mleté zvěřiny z mladého kusu (může být směs více druhů), 150 g žampionů, 1šalotka, 1 žloutek, hrstka zelené natě (petrželka, jarní cibulka), 2 lžíce slunečnicového oleje, směs mletého koření na zvěřinu, sůl; 1 vejce na potření
1 kg vypeckovaných dobře vyzrálých višní, 300 g třtinového cukru, 10 g pektinu, 4 jarní cibulky s natí, 1 masitá žlutá paprika, 5 cm čerstvého zázvoru, 100 ml pomerančového džusu, 2 lžíce medu, 2 lžíce balzamikového krému z granátového jablka, 5 červených jalovčinek, lžička celého hřebíčku, lžička mleté skořice, velká špetka chilli nití, špetka citronového pepře, lžička soli
4 porce 400 g panenské svíčkové z divočáka, plechovka konzervovaných rajčat (400 g), 200 g čerstvých zelených fazolek, 150 ml zvěřinového vývaru, 1 citron, 2 lžíce medu, 2 lžíce škrobu, lžíce čerstvého strouhaného zázvoru, lžička mleté skořice, lžička drceného římského kmínu, 2 lžíce olivového oleje, třtinový cukr, sůl
500 g mleté zvěřiny (může být směs více druhů), 500 g mletého vepřového masa, 150 g prosciutta (sušená italská šunka), 70 g parmezánu, 60 g másla, 30 g strouhanky, 1 litr mléka, 100 ml bílého vína, 3 vejce, 2 šalotky, snítka čerstvého rozmarýnu a tymiánu, hladká mouka, 5 jalovčinek, 2 bobkové listy, mletý černý pepř, muškátový oříšek, sůl