2 středně velké batáty, 250 g mleté zvěřiny, 100 g čerstvé kapusty, 150 g sýra feta, 2 lžíce olivového oleje, lžíce másla, 1 šalotka, 2 stroužky česneku, hrst pokrájené čerstvé pažitky, směs mletého zvěřinového koření...
2 kg žeber z mladého divočáka (nejlépe ze selete), 4 stroužky česneku, 10 g čerstvého zázvoru, 500 ml ananasového džusu, 50 ml sladké sójové omáčky, 2 lžíce rajského protlaku, 2 lžíce vinného octa, 2 lžíce...
zaječí hřbet s kostí, 500 ml bílého vinného octa, 300 ml suchého bílého vína, zvěřinový vývar, 100 g slaniny vcelku, 1 šalotka, 4 lžíce kaparů, 2 lžíce olivového oleje, snítka čerstvého rozmarýnu, 5 bobkových listů...
1,2 kg daňčí kýty bez kosti (ořech), 400 g předvařených oloupaných jedlých kaštanů, 150 g anglické slaniny vcelku, 2 velké mrkve, 2 velké petržele, 1 velká šalotka, 200 ml suchého bílého vína, 2 lžíce slunečnicového...
4 prsní filety z bažanta (ze 2 kusů), 200 g čerstvého smetanového sýra, 4 lžíce najemno nastrouhaného parmazánu, 4 lžíce sušených rajčat v oleji, 2 velké hrsti baby špenátu, 2 lžíce slunečnicového oleje, mletý bílý...
1,5 kg srnčí kližky s kostí, 100 g šípkové harissy, 30 g třtinového cukru, 2 stroužky česneku, 2 lžíce červeného octa, 5 čerstvě podrcených jalovčinek, sůlk podávání: čerstvá nať plocholisté petržele, hustý jogurt řeckého typu...
250 g dužniny velkých plodů růže svraskalé, 4 kapie, 4 stroužky česneku, 2 chilli papričky, hrst čerstvých okvětních lístků růže svraskalé, 3 lžíce olivového oleje, 3 lžíce limetkové šťávy, 2 lžičky soli, lžička uzené papriky...
800 g kýty z divočáka bez kosti, 500 ml zvěřinového vývaru, 300 ml červeného vína, 300 g čerstvých švestek, 2 větší mrkve, 150 g celeru, 20 sterilovaných perlových cibulek, stroužek česneku, 2 lžíce švestkových povidel...
na hamburger: 600 g mleté jelení zvěřiny z kýty nebo plece, 1 žloutek, malá šalotka, snítka čerstvého citronového tymiánu, kůra a šťáva z půlky citronu, citronový pepř, sůl; olivový olej na grilovánína pikantní majonézu: 150...
700 g řapíků rebarbory, 500 g červených jablek, 400 g třtinového cukru, 100 g sušených brusinek, 3 velké červené cibule, 50 g čerstvého zázvoru, 100 ml červeného vinného octa, lžička červeného kari koření, 2 lžičky soli
na kebab: 450 g mleté zvěřiny (může být směs více druhů), 150 ml smetany ke šlehání, 2 stroužky česneku, hrst plocholisté petržele, jemně mleté zvěřinové koření, sůl; olej na opékánína dip: 250 g zakysané smetany, 70 g salátové okurky, 1 jarní cibulka, plocholistá petržel, pažitka, citronová šťáva, mletý bílý pepř, cukr, sůl
8 řízků z jelení kýty, 8 tenkých plátků anglické slaniny, 8 rovných lžiček pesta z medvědího česneku, 200 ml smetany na vaření, zvěřinový vývar, šťáva z 1/2 citronu, 2 lžíce másla, 2 lžíce instantní světlé jíšky, mleté zvěřinové koření, sůl
velký svazek medvědího česneku, 50 g slunečnicových semínek, 40 g parmezánu, 4 lžíce olivového oleje extra virgin, 2 lžičky citronové šťávy, lžička balzamikového krému, citronový pepř, chilli vločky, sůl
4 porce prsa: prsní filety s kůží ze dvou mladých divokých kachen, 2 lžíce slunečnicového oleje, lžíce másla, lžička růžového pepře, hrubozrnná růžová sůlchilli omáčka: 300 ml sladšího červeného vína, 200 ml vody, 100 g třtinového cukru, 2-3 středně pálivé červené chilli papričky, 2 stroužky česneku, lžíce másla, lžička škrobové moučky, rýžový ocet, špetka čerstvě podrceného růžového pepře, sůl
2 orebice, 50 g kukuřičného kuskusu, 100 ml zvěřinového vývaru, menší sklenice brusinkového kompotu (390 g), 4 lžíce blanšírovaných mandlí, 4 lžíce rozinek, 4 plátky másla, lžička kukuřičného škrobu, lžička balzamikového krému, čerstvá máta, mletý bílý pepř, sůl