4 prsní filety z bažanta (ze 2 kusů), 200 g čerstvého smetanového sýra, 4 lžíce najemno nastrouhaného parmazánu, 4 lžíce sušených rajčat v oleji, 2 velké hrsti baby špenátu, 2 lžíce slunečnicového oleje, mletý bílý...
1,5 kg srnčí kližky s kostí, 100 g šípkové harissy, 30 g třtinového cukru, 2 stroužky česneku, 2 lžíce červeného octa, 5 čerstvě podrcených jalovčinek, sůlk podávání: čerstvá nať plocholisté petržele, hustý jogurt řeckého typu...
250 g dužniny velkých plodů růže svraskalé, 4 kapie, 4 stroužky česneku, 2 chilli papričky, hrst čerstvých okvětních lístků růže svraskalé, 3 lžíce olivového oleje, 3 lžíce limetkové šťávy, 2 lžičky soli, lžička uzené papriky...
800 g kýty z divočáka bez kosti, 500 ml zvěřinového vývaru, 300 ml červeného vína, 300 g čerstvých švestek, 2 větší mrkve, 150 g celeru, 20 sterilovaných perlových cibulek, stroužek česneku, 2 lžíce švestkových povidel...
na hamburger: 600 g mleté jelení zvěřiny z kýty nebo plece, 1 žloutek, malá šalotka, snítka čerstvého citronového tymiánu, kůra a šťáva z půlky citronu, citronový pepř, sůl; olivový olej na grilovánína pikantní majonézu: 150...
700 g řapíků rebarbory, 500 g červených jablek, 400 g třtinového cukru, 100 g sušených brusinek, 3 velké červené cibule, 50 g čerstvého zázvoru, 100 ml červeného vinného octa, lžička červeného kari koření, 2 lžičky...
na kebab: 450 g mleté zvěřiny (může být směs více druhů), 150 ml smetany ke šlehání, 2 stroužky česneku, hrst plocholisté petržele, jemně mleté zvěřinové koření, sůl; olej na opékánína dip: 250 g zakysané smetany...
8 řízků z jelení kýty, 8 tenkých plátků anglické slaniny, 8 rovných lžiček pesta z medvědího česneku, 200 ml smetany na vaření, zvěřinový vývar, šťáva z 1/2 citronu, 2 lžíce másla, 2 lžíce instantní světlé...
velký svazek medvědího česneku, 50 g slunečnicových semínek, 40 g parmezánu, 4 lžíce olivového oleje extra virgin, 2 lžičky citronové šťávy, lžička balzamikového krému, citronový pepř, chilli vločky, sůl
4 porce prsa: prsní filety s kůží ze dvou mladých divokých kachen, 2 lžíce slunečnicového oleje, lžíce másla, lžička růžového pepře, hrubozrnná růžová sůlchilli omáčka: 300 ml sladšího červeného vína, 200 ml vody, 100 g třtinového cukru, 2-3 středně pálivé červené chilli papričky, 2 stroužky česneku, lžíce másla, lžička škrobové moučky, rýžový ocet, špetka čerstvě podrceného růžového pepře, sůl
2 orebice, 50 g kukuřičného kuskusu, 100 ml zvěřinového vývaru, menší sklenice brusinkového kompotu (390 g), 4 lžíce blanšírovaných mandlí, 4 lžíce rozinek, 4 plátky másla, lžička kukuřičného škrobu, lžička balzamikového krému, čerstvá máta, mletý bílý pepř, sůl
600 g daňčích jater, 100 g sušených baby fíků, 2 červené cibule, 4 lžíce balzamikového krému s fíky, 3 lžíce olivového oleje, 3 lžíce másla, 100 ml zvěřinového vývaru, 2 lžičky nasekaného čerstvého rozmarýnu, čerstvě podrcený zelený pepř, sůl
4 porce 1 kuchyňsky opracovaná divoká kachna, 2 syrové červené řepy, 16 malých brambůrek, 4 červené blumy, 4 stroužky česneku, 250 ml červeného vína, 3 lžíce olivového oleje, snítka čerstvého rozmarýnu, 4 bobkové listy, lžíce jalovčinek, nahrubo podrcená směs koření na zvěřinu, čerstvě mletý citronový pepř, sůl
400 g černé čočky, 300 g jeleního hřbetu bez kosti, 1,5 l zvěřinového vývaru, 2 mrkve, 1 malá šalotka, 2 stroužky česneku, 2 lžíce slunečnicového oleje, lžíce másla, 2 bobkové listy, 3 jalovčinky, 3 kuličky nového koření, 1/2 lžičky celého černého pepře, čerstvě mletý barevný pepř, sůl, tmavá instantní jíška
na sumac kuličky:450 g mleté srnčí zvěřiny, 450 g mletého krůtího masa, 50 g jemných ovesných vloček, 1 červená cibule, 1 velké vejce, 2 lžíce nasekané koriandrové natě, 2 lžičky sušené máty, 1/2 lžičky koření sumac, špetka mletého nového koření a kajenského pepře, sůl; 3 lžíce olivového oleje na omáčku z granátového jablka:500 ml zvěřinového vývaru, 150 ml džusu z…